A videoo.hu működése

Ismerkedj meg velünk, hallgasd meg a céljainkat és a működési koncepciónkat.

A videoo.hu egy magyarok által készített és üzemeltetett videómegosztó közösségi média portál.

Hogy a csudába működik egy videómegosztó?

Fedezze fel, mit teszünk a közösségünkért

Nap mint nap emberek ezrei keresik fel a videoo.hu-t, hogy tájékozódjanak, inspirálódjanak, vagy egyszerűen csak szórakozzanak. Idővel kérdések merültek fel a videoo.hu működésével kapcsolatban, ezért azért hoztuk létre ezt a cikket, hogy válaszokat adjunk – és elmagyarázzuk, mit teszünk annak érdekében, hogy a közösségünket alkotó felhasználók, alkotók és művészek felelősségteljes platformot hozzunk létre. tovább.

Varázsoljuk a videoo.hu-t egy biztonságosabb hellyé

Megközelítésünk középpontjában a négy nagy pont áll: Eltávolítjuk az irányelveinket sértő tartalmat, csökkentjük a káros félretájékoztatás és a határon túli anyagok terjedését, felállítjuk a hiteles hír- és információforrásokat, valamint jutalmazzuk a megbízható alkotókat.

Nem mellesleg nap mint nap azon dolgozunk, hogy egy megbízható és barátságos webhelyet hozzunk létre számotokra. A videoo.hu elhatárollja magát minden jellegű illegális tevékenység vagy weboldal támogatásától, portálunkat fiatalkorúak is nyugodtan használlhatják.

Foundraising projekt

Adománygyűjtés videóval!

VIDEOO.HU
FUNDRAISING
PROJECT

Új videós közösségi platform

A videoo.hu egy új közösségi multimédia-platform, havi egymillió magyar nyelvű látogatóval. A portálra feltöltött videó segítségével közösségi adománygyűjtés indítható, a rendszerben regisztrált civil szervezetek javára. Az adakozók a portál látogatói közül kerülnek ki.

Új, korszakalkotó koncepciónk, hogy a nézettség alapján generált bevétel közvetlenül az adománygyűjtő szervezet bevétele, vagyis a Tiétek lesz. Nálunk nincs jutalék. Se nekünk, se a videókat feltöltő közösség számára nem kerül visszaosztásra semmilyen bevétel.

Ki szervezhet gyűjtést?

Alapvetően bárki, aki regisztrál a rendszerbe.

Adománygyűjtést bárki indíthat egy szervezet számára, aki a rendszerbe regisztrál, feltölt egy videót és kiválasztja a támogatandó szervezetet.

A regisztráló szervezeteket ellenőrzésnek vetjük alá és amennyiben működésük jogszerű, a következő munkanapon indulhat számukra az adománygyűjtés.

Mivel adománygyűjtő videókat bárki feltölthet és természetesen a látogatók száma sem korlátozódik le arra a viszonylag szűk közösségre akik tudatosan keresik a támogatási/adományozási lehetőséget, sőt még a videókat feltöltők sem kell, hogy feltétlenül ebből a körből kerüljenek ki, így a lehetőségek korlátlanok. Az adománygyűjtő kampányoknak nincs korlátozva az időtartamuk és számuk, így a bevételetek hosszú távon fenntarthatóak.

Olvass bővebben a témában

Termékeink és irányelveink

Azt akarjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed a videoo.hu használata közben. Így termékeink segítenek megtalálni, amit keres, és kézben tartani, hogy mit lát. Mindeközben szabályzatunk elmagyarázza, hogy mit tehet és mit nem, amíg ott tartózkodik, így mindenki ugyanazok a szabályok szerint játszik.

Tájékozódj jobban a videoo.hu-on érvényes közösségi irányelvekel

Filterek és algoritmus

A videoo.hu szeretné ha a videóid sikeresek lennének a nézettség és kedveltség témájában.

Videóink rangsorolását több szempont alapján határozzuk meg, elsődleges nézőpont a kommentek és a lájkok száma valamint, hogy hányan osztották meg az adott videót. További másodlagos szempontként szerepel a megtekintések száma a videó nézésével töltött idő illetve a megjelenített találatok utáni érdeklődés mérése.

Nagyon fontos tudnod, hogy amennyiben nagyobb nézettséget szeretnél elérni a videoo.hu-n akkor ügyellj arra, hogy a tartalmad a megfelelő lájkot és kommentet bevonza. Nem utolsó sorban javasolljuk a videóid linkeinek a szociális közösségi plattformokon történő terjesztését illetve a saját weboldalon (amennyiben rendelkezel saját honlappal) történő videóbeágyazással is jelentős nézettségre tehetsz szert.